Συχνές ερωτήσεις : FAQ

Ο μαθητής ψάχνει για όποιο μάθημα επιθυμεί,συμπληρώνει τη φόρμα επικοινωνίας και περιμένει την απάντηση του εκπαιδευτικού.

Ο Εκπαιδευτικός ενημερώνεται εντός της ημέρας και επικοινωνεί άμεσα με το μαθητή.

Για τους μαθητές είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ , για τους καθηγητές είναι το κόστος χρήσης ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος που επιλέγουν.

Τίποτα και όυτε έχει λόγο για την οικονομική συμφωνία μαθητή εκπαιδευτή. Δίνει όμως το δικαίωμα στον μαθητή να επιλέξει έυρος τιμών και βάσει αυτού να γίνει η επιλογή.

Πιστοποιημένοι είναι οι καθηγητές οι οποίοι έχουν ανεβάσει στην πλατφόρμα τα πτυχία και τις εξειδικεύσεις τους.

Αν είσαι μαθητής , απλώς γράψε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας όποιου καθηγητή σε ενδιαφέρει
Αν είσαι καθηγητής , μπες στη ειδική φόρμουλα, συμπλήρωσε τα στοιχεία και μπες στη μαγεία του imathisi.gr

Αφού ο μαθητής συμπληρώσει τα στοιχεία του και τη φόρμα ενδιαφέροντος, εμείς θα προωθήσουμε τη φόρμα αυτή στον καθηγητή ώστε να επικοινωνήσει μαζί του.

όχι , δεν εμπλέκεται, ο ρόλος του imathisi.gr είναι να παρουσιάσει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαθητών και καθηγητών της πλατφόρμας με βάση τις ανάγκες και επίθυμίες τους. οποιαδήποτε συνεννόηση αφορά σύμφωνα με τους όρους χρήσης , τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο καθηγητής, για να κάνει την εγγραφή του, ανεβάζει μεταξύ πολλών άλλων, τους τίτλους σπουδών του. Παράλληλα θα υπάρχει έπειτα από αξιολόγηση των μαθητών, rating αναλυτικό με πολλούς τομείς,ώστε ο μαθητής να επικεντρώνει στο τομέα που τον ενδιαφέρει

όχι, επ’ουδενί. Εμείς θα αποστέλλουμε στους καθηγητές τη φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουν με τον ενδιαφερόμενο.

όχι, αφορά κάθε εμπλεκόμενο στην εκπαιδευτική διαδικασία, ακόμα και φοιτητές.Αυτός είανι ο λόγος που δίνεται στις επιλογές του μαθητή ο τίτλος σπουδών που επιθυμεί να κατέχει ο καθηγητής του.
 

Φυσικά, μπορεί να παρεμβαίνει στο προφίλ του όποτε το επιθυμεί

Ηλεκτρονικά είτε μέσω paypal είτε μέσω ebanking